Het volledige team

Ravennah Matser

Yoga docent

 
 
 
Welkom! Ik ben Ravennah Matser, een optimistische, energieke, creatieve verbinder die dagelijks streeft naar bijzondere momenten. Mijn focus ligt op het verspreiden van positiviteit, het vinden van innerlijke rust en het bevorderen van balans tussen lichaam en geest. Als moeder van twee, getrouwd en zelf een workaholic, begrijp ik de complexiteit van het dagelijks leven.
 
Mijn ervaring met yoga heeft me geleerd hoe essentieel het is om bewust te genieten en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te koesteren. Als yoga-instructeur probeer ik taboes te doorbreken en een vertrouwde sfeer te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en rust kan vinden. Ontdek jezelf en geef het waardevolle geschenk van zelfontdekking. Overweeg gerust een van mijn lessen – je bent van harte welkom.
 

Anouk van Kampen

Yoga docent

Nouqs bij Jess wellness

Hoi! Ik ben Anouk van Nouqs
Ooit verzon iemand deze slogan:
Nouqs for more than just looks
En dat is kort maar krachtig waar Nouqs helemaal voor staat!
Ik begon ongeveer 15 jaar geleden als haartyliste en 11 jaar lang had ik met heel veel plezier twee eigen kapsalons in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Toen ik moeder werd van Len en Joe, mijn twee zoontjes voelde ik aan alles dat ik meer vrijheid wilde creëren in en rondom mijn werk en besloot een stoel te gaan huren in een kapsalon zodat ik de vaste lasten, werkuren, personeel etc los kon laten. Het gaf ook de ruimte om nieuwe opleidingen te volgen en daar ontstond mijn liefde voor yoga🤍

linda musters

Transformatiecoach en toegepast psycholoog

 

Ben je moe, gestresst?
Blijven de raderen maar draaien in je hoofd?
Heb je lichamelijk ongemak, vage klachten?
Heb je behoefte aan me-time die je de rest van de dag kan meenemen?
Of wil je gewoon goed zorgen voor jezelf en weet je dat een regelmatige massage goed doet voor balans in je leven?

Handen die rustig, aandachtig en vol aanraken.
het Vertrouwen dat er precies gaat zijn wat nodig is voor jou.
Massage (therapie) vanuit holistische visie.

Ik ben Annemarieke van Aperen. 
 
Bruisend, energiek en een out of the box denker die denkt in mogelijkheden en verbinding. Ik sta positief in het leven en ik geef dit  graag door. 
 
Yinyoga kwam op mijn pad in een periode dat ik vast liep en mezelf weer terugvond.  Ik leerde balans te vinden in plaats van mezelf steeds voorbij te hollen. Ik leerde voelen en luisteren naar wat mijn lichaam me vertelde. En zo kwam ik thuis in mijn eigen lichaam. En daardoor ervaar ik nu veel meer balans in mijn leven. Een waardevol geschenk wat ik iedereen gun. 
 
Yin yoga is een rustige, passieve, toegankelijke en  meditatieve vorm van yoga. Bij yin worden de houdingen voor een langere tijd vastgehouden.  Deze houdingen zijn gericht op het versterken en versoepelen van het bindweefsel en de gewrichten. We starten de les altijd met een meditatie. 
Ook benieuwd wat het jou brengt? Ervaar een proefles.

Moniek Klop

transformatie coach

Soms heb je even een helpende blik nodig om de antwoorden die in jou zitten naar boven te halen. Iemand die jouw diepere lagen kan lezen. Die ziet en voelt wat je nodig hebt, waar je blokkades zitten en welke volgende stap jij mag zetten op jouw levensreis. 
Als transformatiecoach, reader en healer begeleidt Moniek bewuste mensen op hun pad naar vrijheid en het leven van hun unieke zielsmissie. Met haar wijsheid en intuïtieve en helderziende gaven voelt en ziet ze wat iemand nodig heeft. En geeft ze weer een liefdevolle zet in de juiste richting.

Carolina leeuw

yoga docent

Ons lichaam is het instrument waarmee we ons op aarde kunnen voortbewegen. Als hier iets aan mankeert dan heeft dat een grote invloed op ons gemoed en gevoel van levensvreugde. Met Yoga by Carolina richt ik mij dan ook vooral op het begeleiden van mensen met fysieke klachten. Omdat er in groepslessen onvoldoende ruimte is voor specifieke klachten, doe ik dit het liefst in een één-op-één sessie. Mijn lessen zijn praktisch, waarbij het zwaartepunt ligt op beweging, verfijning, zelfreflectie en bewustwording.

Juliette Adamsoedjoek

Pilates docent

Ik ben Juliette, Pilates trainer en Life Coach.Sinds 2004 heb ik mij volledig toegelegd op het geven van pilates lessen, waarbij ik op verschillende manieren lessen geef, waaronder 1-1 privélessen, groepslessen en bedrijfspilates. Ik heb zelfs een online Pilates platform, genaamd Team Strongbody, opgericht om mensen te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen en een gezonde levensstijl te behouden, waar ze ook zijn. Als life coach richt ik mij op het helpen van mensen bij het vinden van hun innerlijke kracht en het realiseren van hun doelen en dromen. Met mijn expertise als pilates trainer en life coach kan ik mensen helpen hun lichaam en geest te versterken en een gezonde, evenwichtige levensstijl te leiden.

Tot gauw in de les!

Juliette

Team Strongbody | Oprichter
De kracht in je leven en in je lijf

Iris scheffers

Yoga docent & hormoontherapeut

Hoi en welkom !
Maak ik ook maar even gebruik van dit moment om me voor te stellen…
Ik ben Iris en woon in Nieuwerkerk a/d IJssel. Ik ben Hormoontherapeut & Voedingscoach en begeleid vrouwen met hormonale klachten en gewichtsproblemen. Daarnaast ben ik al jaren yogadocent bij diverse yogastudio’s en sportscholen. Sinds kort in contact gekomen met Jessica en nu in deze groep, leuk!!
Mijn website ondergaat op dit moment een behoorlijke transformatie maar als je wil kun je alvast een blik werpen: https://irisscheffers.nl/
Hoop jullie een keer te ontmoeten!