Copy

Nieuwsbrief Maart 2024

Welkom, we zitten inmiddels alweer in Maart. De lente is in aantocht en wat zijn we er aan toe. We hebben al wat lekkere dagen gehad, maar ook van die troosteloze dagen. We slikken massaal nog vitamine D en zodra het zo’n heerlijke lente dag is snellen we naar buiten om de eerste zonnestralen te voelen. Puur genieten toch. En al het moois wat weer tot bloei komt. De bolletjes in de tuin en het groen wat weer gaat groeien en de dagen langer worden. Onze energie komt weer meer terug. Waar we in de winter ons meer in onze innerlijke wereld keerde, komen we nu weer in de wereld. We komen letterlijk tot bloei. We krijgen nieuwe ideeën, meer energie en voelen dat het meer stroomt. Zoals de planten en bloemen zicht ontluiken, komen wij ook meer naar buiten. Willen we bewegen en komen we meer in actie.


En bij studio Yes wellness zijn wij er ook helemaal klaar voor. Klaar om te shinen, te ervaren en te verbinden. Ben jij er ook klaar voor?


In deze nieuwsbrief hebben we weer veel te delen.

 • workshop werken met oliën.

 • Wat helpt je als je hoog sensitief bent.

 • Ga jij mee op retreat in Domburg? er is nog 1 plekje vrij.

 • Wil jij ook leren masseren? Wij gaan massage cursussen aanbieden.
kies jouw pad

Een plek waar je in een veilige en vertrouwde omgeving jezelf kan ontwikkelen op het gebied van yoga, meditatie, ademhaling en zelfliefde.

Waar je in roerige tijden kalmte er rust kan vinden door middel van begeleiding en handvatten en tools aangereikt krijgt om dichterbij je zelf te blijven of te komen.Als jezelf ben je de leukste
Lijftijdmetava website3-daagse Yoga & Reload

Retreat in Domburg


kom je niet toe aan jezelf? Probeer je elke dag weer alle ballen hoog te houden maar verlang je naar ontspannen en rust?


Wij vrouwen staan altijd aan. We ‘moeten’ van alles en niet alleen van de wereld om ons heen maar ook van onszelf. Wanneer heb jij voor het laatst iets gedaan waar jij echt blij van werd? Waar alleen jij belangrijker was en niets van je werd gevraagd?


Gun jij jezelf deze heerlijke dagen waar je opgeladen weer naar huis mag gaan en waar je nog lang van zult nagenieten.

je kunt je aanmelden bij balancebyberyl@hotmail.com/info@irisscheffers.nl


Hooggevoelig  zijn

Hoe kun je tot rust komen wanneer je overprikkeld bent? Yin yoga biedt jou heel veel voordelen. Yin yoga ontspant je nervus vargus & bindweefsel.

Yin helpt je hier allemaal bij en het is dan ook essentieel wanneer je Hooggevoelig bent. ‘‘Yin yoga biedt je een moment voor jezelf, de ruimte om te herstellen en weer op te laden.

5 voordelen van Yin yoga voor hooggevoelige personen.

 1. Diepe ontspanning. Yin yoga activeert ons parasympatische zenuwstelsel (ons rempedaal waardoor we gas terug kunnen nemen) en brengt ons hierdoor in een staat van diepe ontspanning.

 2. Emotionele balans. Yin yoga nodigt je uit om te vertragen en naar binnen te keren waardoor er meer ruimte ontstaat om van alles op te merken. Hierdoor helpt Yin yoga jou om jouw eigen emoties naar ook de emoties van anderen los te laten en terug te keren naar jezelf.

 3. Mindfulness. Yin yoga nodigt je al Hooggevoelig persoon uit om terug te keren naar het huidige moment.

 4. Verbinding met het lichaam. Yin yoga helpt je om de verbinding met je lichaam te herstellen. Omdat je lang in een houding blijft, wordt je uitgenodigd welke impact dit heeft op je lichaam. Waar voel je spanning of verkramping. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen.

 5. Opladen. Als hooggevoelig persoon ben je sneller vermoeid. Yin yoga biedt je een moment voor jezelf, de ruimte om te herstellen en weer op te laden. De kindhouding is een bijvoorbeeld een houding die bijdraagt aan ontspanning en herstel. Deze houding kalmeert het zenuwstelsel en is heel gemakkelijk thuis te doen.

  Zet je timer op 3-5 minuten en pak je moment wanneer jij het nodig hebt.


Workshop werken met etherische oliën en Yoga


Wil jij weten wat je allemaal met etherische oliën kan doen? oneindig veel dat in ieder geval. Deze workshop is zo enorm leerzaam en vooral leuk omdat je zelf aan de slag gaat. Deminique van Foodieeasy zal deze workshop verzorgen in samenwerking met lijftijdmetava.

Een dagdeel waar jij jezelf even op nummer 1 zet . Ook leuk als verjaardagscadeau voor je vriendinnen of als cadeautje voor je werknemers. Wil je meer informatie of wil jij je aanmelden met een groep? graag dan een mailtje naar info@lijftijdmetava.nl

Massage cursus voor beginners

wil jij de kneepjes van het masseren leren om er thuis mee aan de slag te gaan? Goed nieuws, wij gaan massage cursussen voor beginners geven.

Tijdens de cursus leer je diverse technieken en leer je alles wat je nodig hebt om een ontspanningsmassage te geven. De cursus wordt gegeven in de studio en zal plaatsvinden op:

Zaterdag 25 mei &

zaterdag 1 juni van

10.00-15.00

2 dagen voor €225 pp.


Je ontvangt een massage map waar alle massage technieken stap voor stap worden uitgelegd. Na afloop van dag 2 ontvang je een certificaat.

koffie en thee wordt verzorgd en wat lekkers.

Lunch mag je zelf meenemen.


Aanmelden kan al. Graag een mailtje naar Studioyeswellness@gmail.com


wij hebben er zin in.

Groeten Jessica en Annemarieke

LESROOSTER STUDIO YES WELLNESS

Op Momoyoga vind je het volledige lesrooster.

Houd het lesrooster in de gaten voor mooie wisselende evenementen en lessen.

Mooie ontwikkelingen bij Studio Yes Wellness. Tot de volgende nieuwsbrief in maart.

Liefs Team Studio Yes Wellness.